Mød teamet bag Astrid Haug Bureau

Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du har en forespørgsel på en opgave, du ønsker at samarbejde med os om, eller hvis du har nogle spørgsmål til os. Send en mail ✉️ eller ring ☎️

Astrid Haug

Astrid Haug

Digital rådgiver

☎️ 30 25 80 35
✉️ astrid@astridhaug.dk
Astrids LinkedIn og Twitter

Astrid stiftede Astrid Haug Bureau i år 2013 og har i mere end 10 år begejstret fulgt den digitale udvikling. Det er den erfaring, hun trækker på, når hun rådgiver sine kunder, afholder workshops, holder inspirerende foredrag eller kommenterer sociale medier, politik og digital tranforsmation i medierne. Læs mere om Astrid.

Emilie Kjelds

Emilie Kjelds

Studentermedarbejder

✉️ emilie@astridhaug.dk
Emilies LinkedIn

Emilie er studentermedhjælper hos Astrid Haug Bureau og læser sideløbende en kandidat i dansk på Københavns Universitet. Emilie er særligt nysgerrig på unges medievaner. Hun laver video til de sociale medier, arbejder med research, hjælper til med blogindlæg, nyhedsbreve og andet tekstarbejde.

migmigmigtilhjemmeside

Christina Lagoni

Studentermedarbejder

✉️ christina@astridhaug.dk
Christinas LinkedIn

Christina er i gang med en kandidat i Business Administration and E-Business på CBS og har fra tidligere en bachelor i journalistik fra RUC. Hos Astrid Haug Bureau skriver Christina nyhedsbreve og blogindlæg, laver research og oplæg til kunder samt en masse andre spændende ting.

Find os her

Vi holder til i et hyggeligt pakhus i en baggård på Vesterbro. Her har vi et kontorfællesskab med en række andre mindre virksomheder, der også arbejder indenfor det digitale område. Der er altid varm kaffe på kanden ☕️

Vesterbrogade 69D, 1.th.
1620 København V

CVR: 32 99 66 04