Det kan vi hjælpe dig med

Her er lidt ananas i egen juice om, hvilke ydelser vi tilbyder. Hos Astrid Haug ApS rådgiver vi virksomheder og organisationer om digital strategi og sociale medier. Det gør vi med afsæt i, hvilket formål I har med jeres forretning, og med en stor viden om, hvordan folk anvender sociale medier og ny teknologi.

Strategi for sociale medier

I er til stede på et eller flere sociale medier, eller overvejer at komme i gang. Men hvad er formålet? Hvilke resultater vil I gerne se? Og hvordan sikrer I jer, at I har noget godt indhold, som dag for dag og måned for måned kan engagere brugerne, så jeres indsats får den ønskede effekt? Med en strategi for jeres sociale medier kan I understøtte samtalen om jeres brand og produkter på de sociale medier. Få rådgivning til en strategi for sociale medier, der spiller sammen med organisationens mål og øvrige kommunikation, og som har fokus på indhold, der skaber resultater.

Digitalt lederskab

Forbrugere og borgere anvender sociale medier som aldrig før. Men mange virksomheder og organisationer holder sig tilbage for at udnytte de digitale muligheder. For virksomheden, organisationen eller kommunen er det afgørende, at ledelsen er klædt på til at navigere i de mange sociale medier, da det er her, hvor medarbejdere, kunder og borgere bruger masser tid samt udtrykker deres kritik eller ros. Hvad kræver det af toplederen i dag, og hvor ligger faldgruberne? Det kan koste virksomheden dyrt i forhold til tabte markedsandele og rekruttering af de bedste talenter. Digitalt lederskab handler om at klæde ledelsen og organisationen på til at træffe de rigtige beslutninger i en verden, som bliver mere og mere digital.

Foredrag – bliv klogere og få ny inspiration

Sociale medier som Facebook, Twitter, Snapchat og YouTube er blevet en integreret del af vores hverdag. Men hvordan kan virksomheder og organisationer bedst anvende de sociale mediers mange muligheder? Med en masse danske eksempler inspirerer og udfordrer vi jer til, hvordan jeres virksomhed eller organisation kan få meget mere ud af sociale medier. Foredraget tilpasses naturligvis jeres organisation og målgruppe. Både Astrid Haug og Signe Gren holder oplæg – klik på nedenstående links for at se mere om, hvilke områder vi hver især har forstand på.

Kurser

Tag en dag ud af kalenderen til at blive skarpere på, hvordan din organisation kan arbejde strategisk med sociale medier, og hvordan du kan blive skarpere på den seneste digitale udvikling. Astrid afholder kurser i hhv. sociale medier og digitalt lederskab hos Momentum. Vi kan også skræddersy kurser til jeres organisation.