Det kan vi hjælpe med

Hos Astrid Haug Bureau rådgiver vi virksomheder og organisationer om digital strategi og sociale medier. Det gør vi med afsæt i, hvilket formål I har med jeres forretning, og med en stor viden om, hvordan folk anvender sociale medier og ny teknologi. Her er en oversigt over hvilke ydelser, vi tilbyder jer:

Digital transformation

Ydelse blå

Der bliver talt om digitalisering og ny teknologi alle steder, men hvad betyder det for jer, når alle brancher bliver digitaliserede, og der dermed er teknologi i alt? Med afsæt i jeres vision hjælper vi jer med at forstå, hvordan teknologien dels udfordrer jeres eksisterende forretning og dels skaber nye muligheder. Læs mere her.

Employee advocacy

Ydelse grøn

Få større værdi af sociale medier og skab troværdig kommunikation ved at ledelsen og medarbejderne agerer digitale ambassadører for virksomheden. Læs mere her.

Strategi for sociale medier

Ydelse lilla

Med en strategi for jeres sociale medier kan I understøtte samtalen om jeres brand og produkter på de sociale medier og skabe værdi for både jer og jeres målgrupper. Læs mere her.

Foredrag

Ydelse rød

Hvordan kan virksomheder og organisationer bedst anvende de sociale mediers og digitaliseringens mange muligheder? Vi inspirerer og udfordrer jer til, hvordan jeres virksomhed kan få meget mere ud af sociale medier og den digitale udvikling. Læs mere her.