Adidas Hættetrøjer

Adidas Hættetrøjer Rabat

Køb Adidas Hættetrøjer Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

Især to børn på omkring seks år var slemme, - De pegede, grinte og lavede bræklyde og tog fat i veninderne, så de også kunne se freakshowet, der kom gående, De andre knækkede sammen af grin og sagde "aaaad", fortæller Malene Ramsing Roest, der har beskrevet episoden på Facebook, Kære forældre og pædagoger til børn som i dag den 21.5.2019 har været i Kbh zoo med adidas hættetrøjer børnehave/ skole, Her er lidt af min.., Crouzon Syndrom er en sjælden, arvelig sygdom, der medfører misdannelser i kraniet og ansigtet, Sygdommen er medfødt, og hvert år fødes to-tre børn med syndromet..

Malene Ramsing Roest sagde til de to seksårige, at de skulle stoppe, Hun tog også kontakt til pædagogen, der straks fik sat en stopper for børnenes mobning af Silas, - Silas bliver harm og ked af det, Han ved ikke, hvordan han skal reagere, men han bliver forulempet, Og som mor vil man jo gøre alt for at beskytte ham og hans følelser, siger Malene Ramsing Roest, der trak Silas med væk fra situationen, Senere opstod en anden episode, hvor en gruppe piger på cirka ti år stod i en rundkreds, mens de hviskede og pegede, Malene Ramsing Roest henvendte sig til pigerne og sagde, at deres adidas hættetrøjer opførsel ikke var i orden..

- De blev frygteligt flove, for de ved det jo godt, fortæller hun, Silas og hans mor er vant til, at folk er nysgerrige, kigger, hvisker eller stiller spørgsmål, Men de mange episoder i Zoologisk Have fik bægeret til at flyde over for Malene Ramsing Roest, der har en klar opfordring til forældrene: - Snak med jeres børn om, hvordan man reagerer, når man ser et menneske, der ser anderledes ud, Den bedste reaktion på Silas' anderledes udseende er, adidas hættetrøjer når børn spørger direkte: Hvorfor ser dit ansigt sådan ud?.

- Vi har lært ham en remse, så han kan fortælle, at han har Crouzon Syndrom, at han er født sådan og har været igennem mange operationer for at kunne trække vejret bedre. Børn opdager hurtigt, at han opfører sig som andre børn, og så er det pludselig ikke så interessant mere, fortæller Silas' mor. Mobbeforsker fra Danmarks Pædagogiske Universitet Helle Rabøl Hansen kalder episoden "brutal chikane", selvom børnenes adfærd ikke er udtryk for ondskab eller dårlig opdragelse. Det er gruppedynamikken og det, at de er uden for de vante rammer, der gør, at børnene bliver revet med af stemningen og håner Silas. Og hvis de andre børn griner, når nogen laver bræklyde eller siger noget ondt, kan det virke som en belønning, der får børnene til at fortsætte.

- Anderledesheden gør dem nysgerrige, Det er helt naturligt, Og så står de sammen i en gruppe, og så bliver det en lille ting at være sammen om, Børnene bliver optaget af hinanden og ikke hans udseende i sig selv, Det er bare anledningen, siger Helle Rabøl Hansen, Derfor er det også vigtigt, at lærere og pædagoger laver moralsk forberedelse, når de skal adidas hættetrøjer på tur med børnene, - Man skal snakke om, hvordan man opfører sig og er en god kammerat over for dem, man ikke kender ude i det offentlige rum, siger Helle Rabøl Hansen..

Men også forældrene har et ansvar. Børn skal lære den grundlæggende værdi, at man aldrig håner nogen for deres udseende, lyder det fra mobbeforskeren. - Det skal ikke bare siges én gang. Det skal plejes og siges igen og igen gennem barnets opvækst, siger hun. Familien Ramsing Roest bor i Ølstykke på Sjælland. Silas går i 5. klasse, og på hans egen skole og i lokalområdet er der ingen mobning. Lige før Silas' skolestart fik Malene Ramsing Roest en fotograf til at lave en billedserie af Silas, som blev hængt op på det lokale bibliotek. Målet var, at folk skulle lære Silas og hans sygdom at kende og på den måde få afmystificeret hans anderledes udseende. Og det har virket.

Selv om regionsrådet i Region Midtjylland har valgt at sænke sparekravet til Aarhus Universitetshospital (AUH) fra 325 millioner til 150 millioner kroner i 2019, vil 180 stillinger alligevel adidas hættetrøjer blive nedlagt, Det fortæller regionsrådsformand Anders Kühnau (S), - Spareplanen, der er lagt op til her, bliver sendt i høring i morgen (torsdag, red.), Så jeg vil ikke være så konkret, Men den indeholder flere hundrede spareforslag over hele hospitalet, - Men det betyder også, at vi skal nedlægge 180 ud af omkring 10.000 stillinger på AUH i indeværende år, Flere af stillingerne vil være ledige stillinger..

- Og det er trods alt et krav (at spare 150 millioner i 2019, red.), der er noget mindre end de 325 millioner, siger han, Regionsrådet har besluttet at fordele sparekravet over fire år, hvor der i alt skal spares 425 millioner kroner, Det er det beløb, som regionen regner med, at adidas hættetrøjer AUH årligt vil have i underskud, Ud over kravet om at spare otte procent i år, så gør det også ondt på økonomien, at det er blevet dyrere end forventet at flytte fire hospitaler til det nye supersygehus i Aarhus..Seneste