Adidas Sneakers Grøn

Adidas Sneakers Grøn Rabat

Køb Adidas Sneakers Grøn Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

At Falwells forslag er både adidas sneakers grøn forfatningsstridigt og helt skørt giver vist sig selv, Men det tweet valgte USAs præsident altså at dele med sine 60 millioner følgere, Hvis man vil gå præsidentens ærinde her, kan man selvfølgelig mene, at et såkaldt retweet - hvor man deler et opslag, som en anden har skrevet - ikke nødvendigvis betyder, at man er enig i budskabet, Så lad os være djævlens advokat og sige, at dette var tilfældet, Få timer senere valgte USA's præsident så dog selv at tweete følgende:.

- På trods af den enorme succes, jeg har adidas sneakers grøn haft som præsident, herunder måske den stærkeste økonomi og de mest succesfulde første to år af enhver præsident i historien, har de stjålet to år af mit (vores) præsidentskab ( Collusion Delusion ), som vi aldrig kommer til at få tilbage.., Tweetet, der er fyldt med usandheder, kom kun få timer efter, at Trump havde delt Falwells krav om, at USA's præsident skulle få forlænget sin embedsperiode med to år, Og tweetet trækker nu overskrifter i de amerikanske medier..

Det er svært ikke at læse Trumps tweet om de ”to stjålne år” som en reaktion på, at en af præsidentens allierede kort tid inden havde krævet en forlængelse af embedsperioden med netop to år, Jeg behøver vist ikke at bruge mange linjer på at pointere, hvorfor det er enormt problematisk, at USA's præsident adidas sneakers grøn tweeter, som han gør, Selv i det mest harmløse scenarie, hvor Trump ikke alvorligt mener, at han har fået ”stjålet” to år, men `bare` godt kan lide at provokere sine politiske modstandere, er opførslen uansvarlig..

Trumps tweet bliver dog forværret af, at præsidenten har en lang og kedelig forhistorie, når det kommer til at sprede påstande om forløb, der skulle være blevet ”stjålet” fra ham og Republikanerne. Op til valgdagen i 2016 lod præsidentkandidaten Trump det stå i uvished, hvorvidt han ville anerkende valgresultatet. "Jeg vil lade jer være i uvished", var præsidentens korte og undergravende kommentar under den sidste præsidentdebat mellem Hillary Clinton og ham. Efter valget påstod præsidenten – uden at dokumentere sin påstand – så på sit første møde med demokratiske og republikanske politikere i Kongressen, at der havde været "millioner af mennesker, der havde stemt illegalt" på valgdagen. En usandhed som Trump også har ytret på Twitter.

Påstanden blev tilbagevist af begge partier, Ingen af USA's 50 stater - de fleste med republikansk flertal - havde rapporteret om valgsvindel, Faktisk konkluderede en uafhængig undersøgelse efter valget, at der havde været fire eksempler på valgsvindel blandt de mere end 135 millioner afgivne stemmer, Præsidentens udokumenterede påstande om valgsvindel bakkes heller ikke mere adidas sneakers grøn principielt op af videnskabelige undersøgelser, Et studie publiceret i 2014 undersøgte amerikanske valg i perioden fra 2000-2014 og konkluderede, at der ud af en milliard afgivne stemmer havde været 31 tilfælde af valgsvindel..

Ja, du læste rigtigt: 31 tilfælde ud af én milliard. Sidste måned "advarede" præsidenten så sine republikanske partifæller om angivelige suspekte "optællingsmetoder", der skulle være til Demokraternes fordel. Trump hæftede sig ved, at Demokraterne havde vundet en række tætte valg ved det seneste midtvejsvalg. "Der foregår et eller andet her", sagde præsidenten uden skyggen af dokumentation og instruerede sine partifæller til " at være en lille smule mere paranoid, end I er nu, okay? "

Den overordnede pointe står vist ret klart: USA's præsident har en tendens til at fable om valgsvindel, når udfaldet går imod ham, Ja faktisk endda, når han vinder valgmandskollegiet, som vi så i kølvandet på valgsejren i 2016, Det burde være selvindlysende, at det er altafgørende for et demokrati, at befolkningen har tillid til valghandlingen, Men det har regeringslederen i verdens ældste forfatningsbaserede demokrati tydeligvis ikke nogen interesse i, da Trump bliver ved med at fremme konspirationsteorier og lyve om adidas sneakers grøn omfanget af valgsvindel..

USA's præsident er med andre ord en løgnagtig konspirationsteoretiker, Vel og mærke en konspirationsteoretiker, der fortsat nedtoner – og ofte direkte bestrider - den russiske indblanding i det amerikanske præsidentvalg, fordi det åbenbart krænker præsidentens ære og angiveligt er med til at underspille Trumps succes i 2016, Hvis det ikke var så sølle, kunne man trække på smilebåndet, Men desværre er der ikke adidas sneakers grøn tale om en eller anden ligegyldig tosse på internettet, hvor sølvpapirshatten strammer, men verdens mægtigste mand, Og det gør det direkte skræmmende..Seneste