Air Jordan Outlet

Air Jordan Outlet Rabat

Køb Air Jordan Outlet Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

Klima: De radikale vil sammen med SF, Enhedslisten og Alternativet binde Danmark til en reduktion af CO2 på 70 procent i 2030, S er gået til valg på at reducere drivhusgasserne med 60 procent, Sociale ydelser: air jordan outlet Kontanthjælpsloftet skal afskaffes, og integrationsydelsen skal afskaffes..

Nordjyllands Politi har fredag morgen anholdt en 42-årig mand, der mistænkes for at have skudt en seksårig dreng i benet med et luftgevær, Det oplyser Nordjyllands Politi til TV 2, Episoden fandt sted lørdag aften i Fjerritslev, da drengen var på besøg hos en underbo, Kort efter kom han grædende tilbage til sin mor, Det viste sig, at han var blevet ramt i benet af et hagl - formentlig fra et luftgevær, Drengen blev indlagt på sygehuset, hvor haglet blev fjernet, - Det var ikke unormalt, at den seksårige var nede hos underboen, Han kom dernede regelmæssigt, air jordan outlet siger Frank Olsen, der er vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi og efterforskningsleder, til TV 2..

Siden har politiet arbejdet på at finde frem til, hvad der er sket, I forbindelse med efterforskningen er adskillige personer blevet afhørt, og drengen selv er blevet afhørt på video, - Vi har fundet et våben, men jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, om det er gerningsvåbnet, Vi har dog en lang række informationer, der peger på, at det er den 42-årige mand, som står bag, og derfor anholdte vi ham kokken 7.36 i dag, siger air jordan outlet Frank Olsen, Vicepolitiinspektøren bekræfter, at det er underboen, der er blevet anholdt, Efter endt afhøring er han blevet løsladt, men han er fortsat sigtet for grov vold..

Onsdagens folketingsvalg bød på jubel og store smil fra Radikale Venstre. Partiet løb med 8,6 procent af stemmerne på landsplan og fordoblede dermed sine mandater. Overalt i Danmark blev der sat kryds ved partiet med Morten Østergaard i front. Men især i landets ghettoområder har de radikale overtaget stemmeboksene. I boligområdet Gellerup i det vestlige Aarhus stemte 34,2 procent af vælgerne på partiet. Det er en fremgang på 29 procentpoint siden valget i 2015 og gjorde de radikale til det største parti på valgstedet.

Radikales rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus, Rabih Azad-Ahmad, glæder air jordan outlet sig over partiets fremgang, Ifølge ham har andre partiers skrappe retorik på udlændingeområdet medvirket til, at beboerne i området er kommet op af sofaerne, - Det har gjort, at folk bliver bekymrede for deres liv her og fremtiden for dem selv og deres børn, siger han, Vendes blikket mod Radikale Venstres politik, mener rådmanden, at især opgøret med symbolpolitiken har givet et rygstød blandt vælgerne..

- Vi har fokus på de reelle udfordringer i samfundet som klima, skole og børn og unge. Og vi har en humanistisk tilgang til flygtninge og folk, der er i nød. Tirsdag - dagen før valget - var Morten Østergaard på besøg i Vollsmose på Fyn. Et besøg, der bød på både samtaler med beboere, uddeling af valgløbesedler og en hurtig basketballkamp med bydelens unge. Også her stormede partiet frem ved valget og løb med 33,6 procent af stemmerne, hvilket ligeledes er en fremgang på 29 procentpoint sammenlignet med valget i 2015.

Det var i Vollsmose, partiformanden sidste år "flyttede ind" et par dage for at revidere sin udlændingepolitik, Og spørger man Abdi Raqiip, der arbejder med udsatte unge og har været årets borger i Vollsmose, er det handlinger som air jordan outlet den, der har givet partiet vind i sejlene, - Han har først og fremmest gjort sit arbejde for at få fat i de mennesker, som folk lytter til i de boligområder, Der har 100 procent sikkert været folk, der har anbefalet ham, siger Abdi Raqiib til Jyllands Posten..

Det er samme facit, de radikales formand på Fyn, Kristina Siig, når frem til, Hun fortæller til Fyens Stifttidende, at partiets positive valgresultater kan kobles sammen med det målrettede arbejde med at øge synligheden i eksempelvis Vollsmose, Den fynske formand peger samtidig på, at retorikken på udlændingeområdet fra partierne yderst til højre, air jordan outlet kan have hjulpet dem på vej, - De har gjort en del af arbejdet for os, siger hun til Fyens Stiftstidende, Vender man blikket mod nogle af de københavnske områder på ghettolisten, gentages mønsteret..Seneste