Jordan 12

Jordan 12 Rabat

Køb Jordan 12 Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

Ifølge Indiens meteorologiske institut er cyklonen usædvanlig, fordi den rammer uden for sæsonen - ofte plejer cyklonerne at ramme mellem oktober og jordan 12 december, Fani er den stærkeste cyklon, der har ramt landet i 20 år..

Fredag aften er en 37-årig mand anholdt i forbindelse med en sag om en 50-årig mand, der tidligere på eftermiddagen blev fundet blødende og bevidstløs på et offentligt toilet i Herning, Den anholdte er fredag aften blevet afhørt, men han nægter sig skyldig, - Han nægter ethvert kendskab til sagen, siger vagtchef ved jordan 12 Midt- og Vestjyllands Politi, Jan Nørrum, til TV 2, Politiet vil ikke oplyse, hvilke omstændigheder, der førte til anholdelsen af den 37-årige mand, Manden er sigtet for røveri og vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag..

Da politiet omkring klokken 15 i eftermiddag fandt manden liggende bevidstløs, udtalte vagtchef Jan Nørrum følgende til TV Midtvest : - Vi ved ikke, hvad der er sket med ham, men vi betragter det som et jordan 12 mistænkeligt forhold og er nu ved at lave tekniske undersøgelser på stedet, ligesom vi afhører vidner, I forbindelse med politiets efterforskning blev området omkring Møllegrillen på Markedspladsen afspærret, Manden, der er fra lokalområdet, blev fundet liggende bevidstløs på toilettes gulv, hvor han blødte kraftigt fra hovedet..

- Der er nogle ting, der gør, at vi ikke kan udelukke, at der er sket en strafbar handling - og heller ikke det modsatte, sagde politiets indsatsleder på stedet, Michael Leander Jeppesen, til TV Midtvest. Den 50-årige mand blev først kørt til sygehuset i Herning, men han er efterfølgende blevet overflyttet til Aarhus. Den forurettedes tilstand er dagen igennem vurderet til at være kritisk, men Midt- og Vestjyllands Politi skriver kort før klokken 22 fredag aften, at mandens tilstand er stabil, men forsat alvorlig.

Billedet af en dreng, der ligger i en hospitalsseng med et kæmpe ar i hovedet, er blevet delt vidt og bredt, siden det blev slået op på Facebook onsdag, Han faldt grædende sammen og tog sig til hovedet, Det reagerede jordan 12 pædagogerne heller ikke på Da TV 2 besøger familien fredag eftermiddag, har Elias Heede netop fået fjernet stingene efter den operation, han måtte gennemgå efter en hjerneblødning, og han er selv i stand til at fortælle, hvordan det går ham, - Jeg har det bedre nu, Jeg har nemmere ved at gå, I starten holdt jeg fast i mor eller far, fortæller han..

Det er drengens mor, Jeanet Krohn-Rasmussen, der har delt billedet af ham i hospitalssengen sammen med en længere tekst, der beskriver et hændelsesforløb på Søborg Skole, hun mildt sagt ikke er tilfreds med. Hun fortæller, at det startede, da Elias Heede 24. april besvimede på skolen på vej til toilettet. - Han sagde flere gange, at han havde det dårligt, men pædagogerne vurderede, at han havde det okay. Han blev tilset, efter han havde sovet i tre kvarter. Og så blev han taget med til tennistræning, uden der blev ringet til mig eller hans far, fortæller Jeanet Krohn-Rasmussen til TV 2.

Hun er rystet over den behandling, skolen har ydet hendes søn, Ifølge moderen begyndte Elias igen at få det dårligt under tennistræningen, - Han faldt grædende sammen og tog sig til hovedet, Det reagerede pædagogerne heller ikke på, De mente, at han var pylret, fordi han havde tabt i tennis, siger Jeanet Krohn-Rasmussen, Hun fortæller, at der først blev ringet til Elias Heedes far, jordan 12 da den 11-årige begyndte at kaste op og få det meget dårligt, - Hans far fik intet af vide ved afhentningen, men da min søn kastede op igen, så underlig ud i hovedet og fortalte, at hans ben rystede, besluttede hans far sig for at tage til lægen..

Faderen kørte Elias på Herlev Hospital, hvor alvoren gik op for de læger, der tilså hans hoved, En MR-scanning viste, at Elias Heede havde fået en hjerneblødning, og han blev hastet til Rigshospitalet, Jeanet Krohn-Rasmussen kørte også straks mod hospitalet, På Rigshospitalet fortalte en læge forældrene, at hvis de var kommet en eller to timer senere, kunne deres søn være endt med at miste livet jordan 12 eller blive hjernedød - Vi synes ikke, man fra skolens side kan tillade sig at være så stille i den situation, Det er ikke okay, siger Jeanet Krohn-Rasmussen..Seneste