Mød teamet bag Astrid Haug Bureau

Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du har en forespørgsel på en opgave, du ønsker at samarbejde med os om, eller hvis du har nogle spørgsmål til os. Send en mail ✉️ eller ring ☎️

Astrid Haug

Digital rådgiver

☎️ 30 25 80 35
✉️ astrid@astridhaug.dk
Astrids LinkedIn og Twitter

Astrid stiftede Astrid Haug Bureau i år 2013 og har i mere end 10 år begejstret fulgt den digitale udvikling. Det er den erfaring, hun trækker på, når hun rådgiver sine kunder, afholder workshops, holder inspirerende foredrag eller kommenterer sociale medier, politik og digital tranforsmation i medierne. Læs mere om Astrid.

Mig 2

Benjamin Kabongo

Studentermedhjælper

.✉️ benjamin@astridhaug.dk
Benjamins LinkedIn

Benjamin er studentermedhjælper hos Astrid Haug Bureau sideløbende med, at han er i gang med sin kandidat i International Business Communication på CBS. Benjamin har et skarpt øje for det visuelle og arbejder med research, nyhedsbrev, hjemmeside, digitale løsninger og meget mere.

Emilie Kjelds

Emilie Kjelds

Studentermedhjælper

.✉️ emilie@astridhaug.dk
Emilies LinkedIn

Emilie er studentermedhjælper hos Astrid Haug Bureau og læser sideløbende en kandidat i dansk på Københavns Universitet. Emilie er særligt nysgerrig på unges medievaner. Hun laver video til de sociale medier, arbejder med research, hjælper til med blogindlæg, nyhedsbreve og andet tekstarbejde.

Samarbejdspartnere

Find os her

Vi holder til i et hyggeligt pakhus i en baggård på Vesterbro. Her har vi et kontorfællesskab med en række andre mindre virksomheder, der også arbejder indenfor det digitale område. Der er altid varm kaffe på kanden ☕️

Vesterbrogade 69D, 1.th.
1620 København V

CVR: 32 99 66 04