Nike Footlocker

Nike Footlocker Rabat

Køb Nike Footlocker Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

Det skulle vise sig at være helt forkert, Amanda Gonzalez var født og opvokset i Sverige, og meget mod sin chilenske fars vilje konverterede hun til Islam som teenager, Hun giftede sig med en anden konvertit - den 28-årige nordmand Michael Skråmo - og de to endte som indbyggere i Islamisk Stats såkaldte kalifat helt frem til de sidste måneder, nike footlocker hvor terrororganisationen kun regerede over en smal stribe land mellem Syrien og Irak, Samme skæbne overgik parrets børn - syv i alt - men i modsætning til forældrene overlevede de kalifatets fald..

Fire af dem er født i Sverige, og yderligere tre kom til verden, mens deres far kæmpede for, at nike footlocker terrororganisationens ekstreme fortolkning af Koranen skulle være den eneste lov på Jorden, Hjemme i Sverige forsøgte Patricio Galvez gentagne gange at overbevise sin datter om, at hun havde truffet et forkert valg, Han skrev mails til datteren om, hvordan Islamisk Stat begik talrige overgreb mod uskyldige mennesker, Men hun svarede, at det blot var løgne, som skulle stille Islamisk Stat i et dårligt lys..

- Jeg håber ikke, du er meget vred eller oprevet, Børnene har det godt og spiser glutenfrit, Vi laver pandekager til dem af nike footlocker majsmel, skrev Amanda Gonzalez i en mail til sin far, som siden er offentliggjort i Wall Street Journal, Men tiden med glutenfrie pandekager hørte snart op, Islamisk Stats kalifat blev angrebet fra flere sider, og i december 2018 mistede de syv børn deres mor til en granat, mens deres far forsvandt under de sidste kampe i enklaven Baghouz i marts 2019, Børnene blev forældreløse og endte i Al-Hol-flygtningelejren i det nordøstlige Syrien..

Og så var det, at deres morfar besluttede sig for at hente dem hjem. - Jeg var ikke i stand til at redde min datter. Men jeg har en chance for at redde hendes børn, og det vil blive min frelse, sagde han til Wall Street Journal inden afrejsen. Lidt over en måned efter lykkedes det. Fra november har det været frygteligt Forhandlingerne var lange, men fredag i sidste uge, 3. maj, mødtes de kurdiske repræsentanter, der kontrollerer flygtningelejren i det nordøstlige Syrien, med personale fra det svenske udenrigsministerium for at drøfte situationen for de 80 personer med relation til Sverige, der opholdt sig der. Heriblandt også Patricio Galvez's syv børnebørn.

Han sad klar i den kurdiske by Erbil, mens forhandlingerne stod på, og tirsdag 7, maj kunne børnene forlade Syrien og blive genforenet med deres morfar, Han fortalte tirsdag til den svenske tv-station SVT, at de fleste af dem har det godt, - Det er hovedsageligt den store dreng, der viser stærke tegn på traumer, Jeg vil først og fremmest tage mig af ham og gå til en specialist, Men jeg synes, at børnene er så små, at det ser rimelig godt ud, Jeg ved, at min datter holdt dem inden døre i en boble, Men på det seneste, fra november, har det været frygteligt, De har været på flugt og været sultne, Og min datter nike footlocker døde jo også, siger han til tv-stationen..

De kortklippede og solbrændte børn blev undersøgt af en læge onsdag. - De er alle syge på grund af den situation, de har befundet sig i. De har levet i et miljø med elendige sanitære forhold, siger lægen Anwar Abduljabbar Yakkob til den svenske avis Aftonbladet. Han beskriver børnenes tilstand som stabil og regner med, at de kommer sig i løbet af en uges tid. - De er alle underernærede og har maveproblemer, siger han. Selvom børnenes fysiske tilstand er i bedring, er alle meget traumatiserede, fortæller Hawal Atroushi, der er repræsentant for Swedish special hospital i Erbil.

- Jeg kan mærke på dem, at de har taget skade af alt det, de er gået igennem, De skal have nike footlocker psykiatrisk hjælp så hurtigt som muligt, siger han til Aftonbladet, Men de opfører sig stadig som børn, Det kunne Patricio Galvez fortælle svensk tv allerede dagen efter, han havde fået dem ud af Syrien, - De er meget aktive, Måske var det en fejl, at vi gav dem alt legetøjet på en gang, De er ret vilde, men det skal nok fungere, når vi igen har fået fast grund under fødderne, Det er syv børn, det er hårdt, men det er også vidunderligt, siger Patricio Galvez til SVT..

De tre børn, der er født i Syrien, skal nu identificeres, så der er sikkerhed for, at de rent faktisk er Patricio Galvez's børnebørn, Han glæder sig over, at det lykkedes at nike footlocker få alle syv ud, men siger samtidig, at der stadig sidder børn i flygtningelejren i Syrien, der venter på at komme hjem, Børn, der ikke er hans børnebørn, men som stadig er børn og uden skyld i deres forældres eventuelle forbrydelser, - Nu kommer jeg endelig til at sove godt om natten, men samtidig håber jeg, at alle andre børn kommer ud, siger han til SVT..Seneste