Nike Hurley

Nike Hurley Rabat

Køb Nike Hurley Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

- Vi tager ansvar for vores egen tilværelse, Skaber os et liv, som er meningsfyldt, Lægger grunden til et sammenhold omkring ideen om, at vi vil forandre verden, Fokus er dog mest af alt på det nære, At opbygge Grobund i Ebeltoft og få det til at fungere, I en fabrikshal på den anden side af parkeringspladsen sitrer et skærende blåt lys i nike hurley vinduerne, Det er Steffen Sørensen, der er i gang med at lave nogle store stålriste i sit nye smedjeværksted, - Det betyder meget for mig, at der er et fællesskab med en gruppe, som man kan spejle sig i, sparre med og få ideer fra, Det tiltrak mig rigtig meget, forklarer Steffen som svar på, hvorfor han er med i Grobund..

- Bæredygtighed er ikke bare, at det skal være grønt, Det skal også være socialt forsvarligt, Det skal produceres, hvor det skal bruges, Være af høj kvalitet, så det holder, Forsøge at genbruge i stedet for at købe nyt, Steffen lægger vægt på, at det hverken er ham eller Grobund, der har opfundet noget revolutionerende nyt, De har blot genoplivet en masse gode, gamle nike hurley dyder, - Hvorfor skal tingene produceres i Kina under kummerlige forhold, fragtes med skib den halve verden rundt og så blive smidt ud efter et par år, fordi det er lavet så billigt, at det ikke kan holde? Det er i hvert fald ikke bæredygtigt..

Inde i fabrikkens administrationsbygning og kantine har Grobund-aktivisterne indrettet deres fælleskøkken og spisesal, for der er fællesspisning hver dag, hvis folk ønsker det, I dag skrælles der æbler, snittes æbler, rives æbler, moses æbler og steges og koges æbler, Der er kort sagt æbletema, Næsten kontrarevolutionært og ganske reaktionært er det kvinderne, der står i køkkenet og laver nike hurley mad, men sådan er det ikke normalt, forsikrer de, Grunden i dag er, at en lille gruppe kvinder har besluttet at anlægge en æbleplantage, så for at samle penge ind til at købe æbletræer har de valgt at lave mad til alle, Og det hele står i sagens natur i æblets tegn..

Annie Vingum, som er efterskolelærer og Grobundaktivist, remser aftenens menu op, og det begynder alt sammen med æble… - Vi laver æbleflæsk, æble-karry-gryde og æblekage til dessert og æbleis og æble-mynte-is og dertil æblevand… og æblesalat for at det ikke skal være løgn. Ude i fællesrummet er Mikala Skovdal, som er eventplanlægger, i gang med at lave et stort skilt om aftenens æblemenu og etableringen af plantagen. - Det er bare, så folk kan se, at de kan være med til at donere til vores fremtidige æbleplantage, forklarer hun.

Et baby-æbletræ koster ikke mere end syv kroner, så det er til at overkomme, - Vi er tre unge kvinder, som gerne vil anlægge plantagen, Vi starter småt, Så kan det altid vokse, siger hun, Ingen ved præcis, hvor mange der kommer til fællesspisning, men kvinderne siger, at de har en backup, hvis der kommer flere, - Vi er jo nok en lidt optimistisk flok, men det er vi nødt til at være, siger Solveig Fries med nike hurley et smil, - Tit bliver stemningen også meget bedre, når man er optimistisk, fortsætter Annie..

- Man kan nemmere samles om et fælles mål, når man tør tro på tingene, siger hun med et stort smil. - Ha, ha, ha. Det lyder meget positivt, så sker der positive ting, skraldgriner Mikala med et skælmsk glimt i øjet. - The law of attraction, siger hun, og jeg spekulerer på, om hun stadigvæk taler om æbler. - Det er så fantastisk, og det giver så meget mening, at man betyder noget i det lille civilsamfund, man er en del af, siger Mikala om det at være med i Grobund. - At man bor sammen med andre, hvor man prøver at fokusere på at være noget for hinanden og gøre noget for klimaet. Efter mange overvejelser og mange diskussioner besluttede vi os for, at det var det, vi ville, fordi vi kunne se os selv på lang sigt i det her, siger Mikala og kaster et forelsket blik på Noa, så det bliver klart, at det er ham, hun har haft de langsigtede diskussioner med.

Der er kommet en masse nyt liv og aktivitet i nogle ellers gamle, tomme fabriksbygninger på færgehavnen i Ebeltoft, Og selvom Grobund indtil videre er netop kun det – en grund at gro på – så er det også et sted, hvor drømmene om noget bedre og langt mere forsvarligt og solidarisk for en større verden kan spire frem, - Det her kan blive til et kæmpestort iværksættermiljø, og vi kan forestille os nike hurley en landsby herude, Det mod, der skal til for at turde tro på, at det kan ske, det synes jeg var virkelig, virkelig inspirerende, siger Noa begejstret..

- Det dér med at drømme med, Det dér med at drømme ind i en ramme, som har 10.000 kvadratmeter, og så videre udover det, Bare forestil dig, hvad der kan ske her? Noa i de bare tæer får næsten tårer i øjnene, når han sætter ord på sine drømme, - Hvis du træder derind alene, så er det et intimiderende rum at drømme stort i, Men fordi vi er mange, nike hurley der drømmer sammen herinde, så kan det faktisk blive til noget..Seneste