Nike Nyheder

Nike Nyheder Rabat

Køb Nike Nyheder Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

Samtalerne har fundet sted på Marienborg og "på bagsædet af ministerbilen", skriver forlaget, som understreger, at statsministeren ikke har haft redigeringsret over manuskriptet, men dog har læst det før trykstart, Han får desuden ikke nike nyheder honorar for at deltage i bogen..

Med 20 dage tilbage til folketingsvalget 5, juni åbner statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) nu op for at danne en ny regering med Socialdemokratiet, Det fremgår i Venstre-formandens nye bog ’Befrielsens Øjeblik - samtaler med Lars Løkke Rasmussen,’ der nike nyheder er blevet til i al hemmelighed og handler om hans politiske overvejelser under den seneste regeringsperiode, Bogen er en samtalebog skrevet af Kirsten Jacobsen, Synspunkter, som er så langt fra mine egne, at jeg ikke kan være med til det..

På et pressemøde med Lars Løkke Rasmussen og forfatteren Kirsten Jacobsen, oplyser statsministeren, at han fortsat går til valg på at danne en blå regering, men at han er "oprigtigt bekymret for den parlamentariske situation" i Danmark efter et valg, fordi partier med yderligtgående synspunkter på højrefløj kan skabe en parlamentarisk krise: - Synspunkter, som er så langt fra mine egne, at jeg ikke kan være med til det, siger han og fortsætter: - Jeg har været i politik i mange, mange år – og jeg er på ingen måde et naivt menneske, Men hvis der ikke er nogen, der tør blotte sig bare en lille smule, Hvis ingen tør åbne døren lidt på klem, så forbliver den lukket, Og det er det, jeg gør med bogen her – jeg åbner døren lidt på klem, Det er ikke nike nyheder nogen hoveddør for mig, Hoveddøren kræver massiv folkelig opbakning, lyder det..

Lars Løkke Rasmussen slår dermed fast, at hvis han kun får mulighed for at fortsætte som statsminister efter valget 5. juni ved at gøre sig politisk afhængig af den politiske højrefløj, så vil han hellere samarbejde over midten. Det gav mulighed for at fortælle om nogle tanker, der har været i mit hoved i nogen tid. I bogen siger han om et muligt samarbejde med Mette Frederiksen sådan her: - Der er naturligvis nogle dilemmaer i det her; men samtidig er der for mig ingen tvivl om, at det er et rigtigt forslag, lyder svaret fra Lars Løkke Rasmussen, da han af forfatteren bliver direkte spurgt om et muligt regeringssamarbejde med Socialdemokratiet efter valget.

Lars Løkke Rasmussen oplyser desuden, at titlen på bogen henviser til dét øjeblik 7, maj, hvor han kunne trykke på valgknappen, - Det gav mulighed for at fortælle om nogle tanker, der har været i mit hoved i nogen tid, siger Lars Løkke Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen understreger desuden, at han ikke på forhånd har diskuteret sine ideer om en SV-regering med den socialdemokratiske formand, I bogen giver Lars Løkke Rasmussen udtryk for, at han godt kan nike nyheder forstå, at mange mennesker siger, "om de store, erfarne midterpartier dog ikke kan prøve at løfte opgaven i fællesskab"..

- Personligt tror jeg, at det kommer til at ske en dag; men der skal nok være en udløsende mekanisme for at sætte processen i gang, siger Lars Løkke Rasmussen. Men min person skal ikke stå i vejen for den bedste løsning for Danmark Lars Løkke Rasmussen fortæller desuden i bogen, at han tidligere har drøftet et muligt SV-samarbejde med den forhenværende socialdemokratiske finansminister Bjarne Corydon, men ikke "på en forpligtende måde". - Derfor er den rigtige måde at omtale det på nu, at det er en refleksion, der findes. Den findes i mit parti, den findes i Socialdemokratiet, den findes hos Dansk Folkeparti, hos de konservative og hos de radikale. Det er jeg ikke i tvivl om, og fra tid til anden artikuleres den også.

Lars Løkke Rasmussen slår i bogen fast, at han ved et muligt regeringsamarbejde med Socialdemokratiet "forhåbentligt ikke bliver skrevet ud af ligningen," fordi han ifølge sig selv fortsat har meget at tilbyde, - Men min person skal ikke stå i vejen for den bedste løsning for Danmark, nike nyheder Det er svært at tale om, for det handler jo også om, hvilken tale jeg skal holde på valgaftenen, og den er svær at skrive på så lang afstand, står der i 'Befrielsens Øjeblik - samtaler med Lars Løkke Rasmussen'..

Lars Løkke Rasmussen slår på pressemødet desuden fast, at Kristian Jensen er arvtager til posten som formand for Venstre, når Lars Løkke Rasmussen en dag ikke længere står i spidsen for partiet, - Venstre har en dygtig næstformand, Hvis jeg bliver syg i valgkampen - og det er der ved at udvikle sig en eller nike nyheder anden tendens til, at man godt kan blive - så bliver det Kristian Jensen, der tager over, Sidste gang de to partier dannede regering, var for 40 år siden i 1978 med Anker Jørgensen (S) som statsminister - og det var ifølge Thorsten Borring Olesen, der er professor og historiker ved Aarhus Universitet, langt fra en succes..Seneste