Rayban Rbhsc

Rayban Rbhsc Rabat

Køb Rayban Rbhsc Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

- Noget vrøvl, rayban rbhsc mente S-formanden, Men hvem af de to har ret? Det og et par andre fakta fra duellen kan du blive klogere på i denne artikel, 18-årige Wesam Alkhalili fra Taastrup ønskede at høre, hvordan Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen vil sikre fremtiden for hans forældre og andre ældre i Danmark, Svaret blev dog også en diskussion om, hvordan økonomien så ud, da Lars Løkke Rasmussen overtog regeringsmagten i juni 2015, Løkkes udlægning: - Vi kiggede ned i udsigten til et underskud på 50 milliarder kroner, sagde han..

- Det er helt vildt, at du står fra Folketingets talerstol og siger, at der ikke er styr på økonomien på et tidspunkt, hvor der var styr på økonomien, lød det fra Mette Frederiksen, Løkke brugte en lignende formulering allerede på valgkampens anden dag, hvor han i forbindelse med Dansk Erhvervs årsmøde afgav et såkaldt velfærdsløfte, Et løfte, som Lars Løkke Rasmussen mente, han var i stand til at give, fordi han ”havde fået styr på dansk økonomi", - Jeg overtog et Danmark i ubalance, 50 milliarder kroner i underskud var der udsigt til, sagde rayban rbhsc han..

Tallet kommer, som Lars Løkke Rasmussen også selv fortalte i forbindelse med debatten, fra side 136 i Finansministeriets rapport Økonomisk Redegørelse fra maj 2015, En side, han havde printet ud på et stykke papir, som han hev frem af inderlommen og gav til Cecilie Beck, I dokumentet står den offentlige saldo i 2016 rigtigt nok til at blive -50,3 milliarder kroner: - Med udgangspunkt i den aktuelle vurdering af dansk økonomi skønnes et offentligt underskud på 1,3 pct, af BNP i 2015 og 2,5 pct, af rayban rbhsc BNP i 2016..

Der er altså med andre ord tale om en prognose, som er et skøn af økonomiens tilstand ude i fremtiden. Det skøn blev lavet på et tidspunkt, hvor Socialdemokratiet sad i regering. Spørger man nogle af landets førende økonomer, mener de dog ikke, at Lars Løkke Rasmussen i dag kan bruge skønnet fra dengang til at konkludere, at den offentlige økonomi var i ubalance, da han overtog magten i 2015. - Hvis spørgsmålet er, om de offentlige finanser var på randen af et sammenbrud i 2015, hvor den nye regering trådte til, er det entydige svar nej. Det var de ikke, har Hans Jørgen Whitta-Jacobsen for nylig udtalt til Information.

Han er i dag professor i økonomi på Københavns Universitet og var i årene 2010-2015 økonomisk overvismand, I samme artikel bakkes han op af rayban rbhsc professor i økonomi på Københavns Universitet Henrik Jensen: - Det er korrekt, at da Venstre overtog regeringsmagten i 2015, troede man, at man overtog en økonomi, der var kørt budgetmæssigt i sænk, Men det har senere vist sig, at det gjorde man ikke, Derfor kan man heller ikke bruge det som argument for, at den tidligere regering havde været uansvarlig, siger han..

De to økonomiprofessorer henviser til, at nyere økonomiske redegørelser har vist, at den offentlige saldo for 2016 endte med at være et godt stykke fra den prognose, Lars Løkke Rasmussen søndag aften henviste til. I den nyeste udgave af Økonomisk Redegørelse fra december 2018 er den faktiske offentlige saldo for de offentlige finanser i 2016 opgjort til at være -1,5 milliarder kroner. Altså et tal meget langt fra de 50 milliarder kroner. Til sammenligning er prognosen for den offentlige saldo i 2019 i føromtalte redegørelse et lignende underskud på 1,9 milliarder kroner. Dette er dog også blot et skøn af økonomiens fremtidige tilstand.

Debatten om, hvor stort et tilskud staten skal yde til landets friskoler, var også til debat søndag, Blandt publikum sad kommunikationschefen i organisationen Friskolerne, Maren Skotte, der spurgte til Socialdemokratiets udmelding om, at partiet ønsker at mindske den såkaldte koblingsprocent, Hvad er koblingsprocenten? rayban rbhsc Koblingsprocenten er statens tilskud til friskolerne svarende til en procentandel af udgiften til folkeskolerne, Altså: Hvis en folkeskole får 100.000 kroner, får en friskole i 2019 76.000 kroner i tilskud med den nuværende koblingsprocent på 76..

Denne procentsats vil Mette Frederiksen sætte ned til 71 procent fra de nuværende 76 procent, som blev vedtaget af regeringen og Dansk Folkeparti i den seneste finanslov, Ifølge Maren Skotte og Friskolerne vil det betyde underskud for en lang række af landets 506 friskoler og private grundskoler, Til dette sagde Mette Frederiksen, at regeringen har rayban rbhsc valgt at overbetale de danske fri- og privatskoler, og henviste til, at koblingsprocenten i 2015 lå på 71 procent, Men kigger man lidt længere tilbage end 2015, har koblingsprocenten i mange år ligget på et væsentligt højere niveau end de 71..Seneste