Vans Flip Flops & Sandalslaces

Vans Flip Flops & Sandalslaces Rabat

Køb Vans Flip Flops & Sandalslaces Nedsat tøj, sko, accessories og boliginteriør på nettet – Velkommen til udsalg på Shop.

Klokken 16 ringede det vans flip flops & sandalslaces på i lejligheden i det rødstenede boligkompleks, Anker Jørgensen betragtede Schlüter, da han lukkede ham ind fra trappeopgangen, Som altid var han velklædt, Anker Jørgensen undrede sig, Nu stod denne typiske konservative, advokatuddannede KU-dreng i hans hjem, Hos arbejderdrengen, Hvorfor var han her? Var de konservative virkelig så sultne? De to partileder sank ikke mange slurke kaffe, før Schlüter afslørede sit ærinde, Han ville af med Venstre, Ankers anelser havde været rigtige..

Schlüters analyse var, at kun hvis Venstre blev sat udenfor indflydelse, ville de konservative have en chance for at hævde sig som byerhvervenes parti og undgå glemslen, Derfor foreslog Schlüter en regering med Socialdemokratiet, de konservative, de radikale og Kristeligt Folkeparti støttet af CD, Anker Jørgensen kunne se idéen, - Alt andet end Venstre vil vi kunne tage, sagde han, Det umage par forstod hinanden, Da Schlüter forlod Anker vans flip flops & sandalslaces Jørgensens bolig, satte Jørgensen sig i sofaen med sin hustru Ingrid og tændte fjernsynet, Over skærmen rullede underholdningsprogrammet 'Terningerne er kastet'..

Midt i Christiansborgs Vandrehal stoppede [Poul Hartling] pludselig op, Hvad var det lige, han havde hørt Anker Jørgensen sige? Klokken var 15.30, og sammen med sine forhandlere var Venstre-formanden på vej ind til endnu et møde med Karl Skytte i formandsværelset, Socialdemokratiet havde netop været derinde og stod nu og talte med horden af vans flip flops & sandalslaces journalister, Anker Jørgensen førte ordet, - Det kniber med at få indsnævret den betydelige afstand mellem de to partier (Socialdemokratiet og Venstre, red.), og derfor har jeg som en anden mulighed nævnt en regering bestående af Socialdemokratiet, radikale, konservative, Kristeligt Folkeparti og måske CD, sagde han..

Hartling kunne næsten ikke tro sine egne ører. Var socialdemokraterne i gang med at kuppe dem? Det var dog en ejendommelig fremgangsmåde, tænkte han. Sammenbruddet i forhandlingerne var en realitet. Et V-S-samarbejde var aldeles umuligt og dermed også en bred flertalsregering. Næste dag gav Karl Skytte op. Partierne måtte igen til dronningen og anbefale en ny forhandlingsleder. Hartling kunne ikke lade være at grine, da hans 28-årige søn Ole om morgenen ringede for at stikke til ham. Om han havde misbrugt Dronningen? Hold nu op.

Oles spørgsmål skyldtes en forside på Ekstra Bladet, I avisen anklagede både politiske vans flip flops & sandalslaces modstandere og lederskribenten Hartling for at have manipuleret Dronningen og hoffets kabinetsekretær, [Mogens Wahl], til at tolke partiernes anbefalinger på en måde, der gjorde det ekstra vanskeligt for Anker Jørgensen at danne regering, (kilde: Ekstra Bladet) Socialdemokraten havde ellers nu fået chancen som forhandlingsleder, Men tingene var komplicerede, for der var betingelser, De radikale krævede, at Anker Jørgensen skulle gå efter en flertalsregering bestående af Socialdemokratiet, Radikale, Konservative, Kristeligt Folkeparti og CD, En flertalsregering ville hovedparten af de borgerlige partier også have – dog uden at sætte navn på, hvem den skulle bestå af..

Dermed var der både et flertal for Socialdemokraternes formand som forhandlingsleder og et flertal for, at der skulle dannes en regering med minimum 90 mandater. Derfor var det det, Anker måtte gå efter. Det kunne ikke være anderledes, mente Hartling og havde derfor udlagt det sådan for Dronningen. Hos Socialdemokraterne var tolkningen en anden. Her kunne man ikke forstå, hvorfor man skulle følge de radikales anbefaling. Af de partier, der pegede på Anker Jørgensen, var Det Radikale Venstre det eneste, der ville have en flertalsregering. De øvrige, SF, Venstresocialisterne og kommunisterne, havde ikke det ønske.

Socialdemokratiet havde dog accepteret opgaven, og Anker Jørgensens inderkreds havde sågar allerede leget med ministerlister og moret sig med at udnævne CD’s [Erhard Jakobsen] til krigsminister, Lørdag morgen var opgaven imidlertid blevet endnu vanskeligere, På et møde med Kristeligt Folkeparti havde Anker Jørgensen fået af vide, at de kristne kun ville i regering, hvis statsministeren blev en anden end ham, Beskeden var ubehagelig, Dels fordi den potentielt kunne puste liv i et gammelt formandsopgør i Socialdemokratiet, og dels fordi den pressede de konservative til også at vans flip flops & sandalslaces stille hårde betingelser..

Anker indkaldte de fire mulige regeringspartier til møde om eftermiddagen for at presse et klart svar ud af dem, men presspillet slog fejl, - Vi udelukker ikke, at det kan blive en socialdemokratisk statsminister, men vi nægter at kåre ham på forhånd, lød beskeden fra de konservative, Kristeligt Folkeparti var på linje, Deres svar kunne Anker ikke leve med, 17.45 informerede han den socialdemokratiske gruppe om, at han gav op, Forsøget på at danne en kludetæpperegering var vans flip flops & sandalslaces mislykkedes..Seneste