Omtale af bogen

Fremtiden tilhører de frygtløse

Anmeldelse: Børsen – Fremtiden tilhører de frygtløse

Fremtiden tilhører de frygtløse – JP Finans

4 svære spørgsmål til Astrid Haug om digitalisering – F5

“For vi bruger for meget krudt på at panikke og pive over den teknologiske udviklings rygende hast og digitaliseringens efter sigende altomfattende konsekvenser. For SÅ hurtigt går det altså heller ikke, er Astrid Haugs pointe… Alt i alt er det bare på med ja-hatten og tage fat et skridt ad gangen.”

Hype eller ej – vi kan nå det – Markedsføring

“Vi har haft den første bølge af disruption-hype og er godt på vej inde i den anden bølge, hvor vi kan blive konkrete og tage handling. Det er også her, hvor vi kan tale om disruption som en af flere mulige veje.”

Digitalisering skal sikre lige adgang til de globale goder – Berlingske Business

“Vi bør tale om, hvordan vi styrker vores virksomheder på en ansvarlig måde – hvordan vi skaber bedre produkter, opdyrker nye markeder samt bliver mere effektive, bliver bedre til at rekruttere, fastholde og efteruddanne ledelse og medarbejdere. Og her spiller teknologi en væsentlig rolle.”

Stig trygt på toget – Djøf Bladet

“Ifølge Haug tilhører fremtiden dem, som ikke frygter den. Deraf også bogens titel ’Fremtiden tilhører de frygtløse’. Det er en god pointe. For hvis man ikke ser udviklingen som et gode, så er man nok heller ikke den, som er med til at skabe fremtiden.”

Fremtiden tilhører de frygtløse – Markedsføring

“Er du ikke digital, er du død. Måske ikke lige nu, men det sker stensikkert hen ad vejen, fordi alle moderne virksomheder gennemgår og investerer i den digitale tranformation.”

10 tegn på at din virksomhed er frygtløs – Kommunikationsforum

Liste