- | Blog

Partierne eksperimenterer mindre end tidligere og genbruger nogle af de greb, som de tidligere har haft succes med. Det er et udtryk for, at sociale medier ikke længere er kanaler, hvor man laver nogle ting ‘for sjov’, mens den rigtige valgkamp ruller forbi på TV. Det er her, store dele af valgkampen udfolder sig.

03/06/2019 Læs mere

Facebooks drastiske ændring i algoritmen har gjort det endnu sværere for virksomheder og organisationer at komme ud. Jeg har samlet 5 udfordringer og 5 løsninger til, hvorvidt I skal satse på Facebook.

28/06/2018 Læs mere

Det kan være svært at følge med i alt det, der interesserer os. Jeg har samlet en oversigt over 20 forskellige digitale værktøjer, der gør det hele lidt nemmere (og sjovere) at være up to date.

31/05/2018 Læs mere

Forventningerne til kunstig intelligens, også kaldet AI, er tårnhøje. De senere års udvikling gør, at AI er rykket fra at være noget forbeholdt nørder og professorer til at blive allemandseje. Men det er klogt at skelne mellem, hvad der kan lade sig gøre på den korte og lange bane.

01/03/2018 Læs mere

Facebook har i 2017 haft et hårdt år, men det har ikke påvirket mediets popularitet blandt danskerne. DRs nyeste medierapport har klargjort, at Facebook, Snapchat og Instagrams popularitet stadig er stigende.

30/01/2018 | 2 Læs mere

40% af de nuværende borgmestre har og bruger en Facebook til deres politiske aktiviteter, og det er storbyernes borgmestre, som topper listerne med flest følgere og earned engagement. I stedet er det mindre kommuners borgmestre, som er de mest aktive online.

19/11/2017 Læs mere

De unge er en attraktiv målgruppe for en virksomhed eller organisation. Men de bevidste mediebrugere er ikke altid nemme at nå ud til. Vi har samlet flere eksempler på gode cases samt brugbar viden, der forhåbentligt kan inspirere dig i din digitale kommunikation til de unge.

01/11/2017 Læs mere

Danskerne er verdensmestre i sociale medier, men hvor god er din viden om danskerne på de sociale medier?
Vi har lavet 10 hurtige spørgsmål, som tester din paratviden om alt fra influencere på YouTube til danskernes foretrukne Facebook-sider.

24/10/2017 Læs mere
1 2 3