De fedeste konferencer og events i 2016

Det begynder at spire med spændende konferencer og events for det nye år. Jeg har samlet nogle af dem her og vil løbende holde den opdateret. De fleste handler om sociale medier, andre om politisk kommunikation, og i bedste fald begge dele. Dyk ned i det, byd endelig ind i kommentarfeltet med flere, og så håber jeg, vi ses i 2016!

22.-26. februar Social Media Week foregår i Hamborg, Jakarta, Lagos, og New York. Jeg nøjes med at følge med på #smw.

22.-26. februar Social Challenge Week af Komfo afholdes for 2. år i træk. Følg Komfo for nærmere info.

11.-20. marts SXSW – den kæmpestore tech-konference i Austin, Texas. Den har jeg endnu til gode at opleve IRL, men den skal selvfølgelig med på listen.

26. april Social Shake-up. En konference for medlemsorganisationer om sociale medier på Nationalmuseet. I år med en række udenlandske talere og gæster – program følger snart.

16-19 maj Women Deliver i København. Denne konference falder lidt udenfor temaet sociale medier, men den er vigtig, og det foregår i København.

17-18 maj
Webbdagerne i Malmø.

16.-19. juni Folkemødet på Bornholm – Roskilde Festival for politisk interesserede. Det er et must.

18.-19. april Eurocomm IABC Rotterdam – en mulighed for at møde kommunikationsfolk fra hele verden.

23.-24. august The Conference i Malmø. Når jeg ikke Webbdagerne i maj, så er denne konference en anden god anledning til at tage turen over sundet.

8.-9. september Ungdommens Folkemøde – en nyskabelse i Søndermarken, Frederiksberg,  som Ungsdomsbureauet står bag. Jeg mangler vist et alibi for at deltage, men det lyder for fedt!

27. september Politisk Topmøde. For andet år i træk skyder Dansk Kommunikationsforening Folketingets åbning i gang med et politisk topmøde. Mere info på kommunikationsforening.dk senere.

7.-10. november WebSummit Lissabon. Jeg nåede ikke at opdage, at de har uddelt 10.000 gratis billetter ud til kvinder (!), men så betaler jeg da bare for en billet :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *