Bog: Fremtiden tilhører de frygtløse

Vores virksomheder og organisationer skal digitaliseres, lyder mantraen alle steder fra, men for mange kan transformationen til en digital og databaseret forretning virke uoverskuelig. For digitalisering stikker dybere end at vælge de rette IT-systemer. Det et spørgsmål om, hvordan vi griber verden an.

”Fremtiden tilhører de frygtløse – en guide til den digitale forretningsudvikling” henvender sig til dig, der står på perronen til det digitale tog og tripper. Her er din billet, som tager dig med på en tur henover det digitale landskab. Bogen tilbyder dels en samlet ramme for, hvordan man kan omsætte digitalisering til sin virksomhed, samt stiller en lang række spørgsmål, som kun I selv kender svaret på. Hvilken verden lever I i – den frygtsomme eller den frygtløse? Hvor skal I hen? Og hvad kræver det for jer at foretage denne rejse?

Bogen kan købes herBogen gennemgår en række kendte fænomener som disruption, kunstig intelligens og sprint. Den bidrager samtidig med nye modeller og eksempler, som kan gøre det nemmere for dig at navigere i en verden, der bliver mere og mere digitaliseret. Bogen opfordrer samtidig virksomheder til at tage et samfundsmæssigt ansvar, så vi får alle med og ikke blot lader teknologien tage styringen.

Bogen tilbyder en optimistisk og inspirerende flyvetur ud over de mange fænomener, som præger debatten om digitalisering. Men lad det ikke blive ved snakken. Det er en introbog for praktikere, der giver lyst og mod til at kaste sig ud i alt det nye digitale.

Hvorfor “Fremtiden tilhører de frygtløse”?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *