6 facts om virtual reality

de 6 facts om virtual reality

En af de store tendenser i 2015 var virtual reality, og der er meget der tyder på, at VR også vil præge 2016. VR er ikke nyt, men ny teknologi og ikke mindst en smart anvendelse af pap (!) gør, at VR er gået hen og blevet allemands-eje.

Det er især spil og porno, der driver VR-udviklingen, men der er store perspektiver indenfor velfærd, læring, oplevelser, test af huse og biler, arkitektur osv.

For nylig var jeg moderator på en Blab, en live-streaming debat arrangeret af Komfo, hvor jeg sammen med Jonas Als, Komfo, og Bo Gustavsson, Media Monks, diskuterede VR.

Her er 6 hurtige input til dig, der gerne vil gøre VR til en del af din virkelighed:

  1. Investér i Google Cardboard – det absolut billigste VR-device på markedet. Med mindre du da laver den selv. Jeg har købt min hos aplhageek.dk, som havde ok hurtig levering.
  2. Download VR app’en fra New York Times. Selv uden en VR-brille kan du se videoerne og få en idé om, hvad VR kan bidrage med. New York Times forærede i november alle deres abonnenter en Google Cardboard.
  3. Hent VR apps fra firmaet Jaunt – kom helt tæt på Paul McCartney eller op på en bjergtop med Northface, helt uden anstrengelser.
  4. Prøv VR i børnehøjde. Søg i app store på virtual reality eller VR og find dinosaurer, rutsjebaner, mumier og den slags til børnene, som går all-in på oplevelsen.
  5. Facebooks 360 graders videoer giver en slags VR oplevelse, tjek en masse af dem her.
  6. Få fingrene i Facebooks Oculus Rift – eller se hvordan Media Monks har brugt Oculus Rift i en reklamefilm.

Mere VR: 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *