Fremtiden tilhører de frygtløse

Det kræver en indsats for at være innovativ - og sjovt nok kommer det ikke bare af sig selv. Her er 10 bud til, hvordan du kan blive mere innovativ på din arbejdsplads.

Jeg har samlet nogle af de bedste citater fra min bog "Fremtiden tilhører de frygtløse", som giver hurtig inspiration til digital transformation.

Fremtiden tilhører de frygtløse

Berlingske Business, Djøf, JP Finans er blot få eksempler på steder, bogen er blevet omtalt eller anmeldt. Se, læs og bliv inspireret om min bog "Fremtiden tilhører de frygtløse" her.

Med ny teknologi følger skrækhistorierne, men giv ikke teknologien skylden for menneskers ufuldkommenhed. Vi har nogle formidable forudsætninger i Danmark for at drage nytte af den digitale udvikling.

Vores virksomheder og organisationer skal digitaliseres, lyder mantraen alle steder fra, men for mange kan transformationen til en digital og databaseret forretning …

Bogens modeller Her finder du modeller fra bogen “Fremtiden tilhører de frygtløse”, som udkom d. 12. juni 2017. Bogen kan købes her Figur 1: …

Tag denne test og se, hvor frygtløs du er, når det gælder ny teknologi.  ▶ Astrid Haugs nye bog “Fremtiden tilhører de …

I denne e-bog om virtual reality tager vi pulsen på VR og guider dig ind i en virtuel verden, som bliver mere og mere konkret og tilgængelig for os alle.

digital udvikling

Vi har i Danmark alle forudsætninger for at omfavne den digitale udvikling og skabe et endnu bedre samfund. Så hvor bliver begejstringen egentlig af?

Fem uundgåelige tendenser frem mod 2020. Der bliver talt om digital disruption alle steder, men hvad betyder det, når alle brancher bliver digitaliserede?