Fede konferencer i efteråret 2015

Efteråret er spækket med konferencer og alle muligheder for at blive klogere på sociale medier og nye digitale tendenser. Min erfaring siger mig, at jo før datoen bliver booket jo bedre, for man har jo aldrig lige tid til at hive en-to dage ud af kalenderen, hvis det ikke er planlagt i god tid.

Her er de konferencer, jeg skal på i efteråret – ses vi, eller har jeg misset din favorit? Skriv gerne en kommentar eller fang mig på Twitter @astridhaug.

Politisk Topmøde i Dansk Kommunikationsforening d. 30. september kl. 15-21. En eftermiddag og aften spækket med politikere, organisationer, direktører, kommentatorer, journalister og en masse kommunikatører. Det bliver en af efterårets store oplevelser!

Native Advertising Days d. 19.-20. oktober i København. På konferencen lærer man at mestre Native Advertising og får inspiration til at lave bedre, mere effektive og værdifulde reklamekampagner.

Social Media Days d. 22.-23. oktober i København. En ny konference om markedsføring på sociale medier. På konferencen gør syv oplægsholdere deltagerne klogere på sociale medier. Programmet er ikke offentliggjort endnu, og det er Thomas Bigum, der står bag konferencen.

Social Media Success Summit d. 6.-29. oktober – spar rejsetiden og en hel del penge. Jeg kaster mig i år ud i en 100% digital konference. 36 markedsførings- og social media-eksperter deler i webinars ud af gode råd, tips og tricks til, hvordan man kan anvende Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube, Instagram og Pinterest til kommunikation, branding, salg og markedsføring.

Content Days 2015 d. 28.-29. oktober i Kolding. På Content Days vil mere end 15 oplægsholdere, heriblandt Christina Klitsgaard, Morten Resen, Chili Klaus og jeg fortælle om, hvordan du skaber godt indhold til sociale medier. Konferencen handler om at finde kerneværdierne, være autentisk og om at skabe indhold, der har en brugbar og reel værdi for kunderne. Det var ikke så lidt.

KomDag d. 12. november. Programmet er netop kommet ud, så reservér din plads allerede nu. Dansk Kommunikationsforenings store årlige konference byder i år på Karsten Dybvad, DI, Uffe Elbæk, Alternativet, Ina Rosen, Operate m.fl.

Bobler:

Websummit i Dublin d. 3-5. november. Det er Europas svar på SXSW i Texas. En konference hvor “The Tech World Meets”. Med over 1000 oplægsholdere er der rig mulighed for at tilegne sig den nyeste viden, uanset hvilken branche du arbejder indenfor.

DM15 – digital markedsføring i Holstebro. Programmet fra sidste år ser godt ud, så jeg afventer programmet for i år (via @anitaxcph).

CPH:CONFERENCE udforsker spændingsfeltet mellem kunst. kultur og teknologi. Det lyder lovende – jeg glæder mig til at se årets program (via @tjalve).

Tid til at blive klogere!

Tilmeld dig nyhedsbrev og modtag uddrag af min nye bog ”UNMUTE dit digitale lederskab"

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev 😊

2 kommentarer til “Fede konferencer i efteråret 2015”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrev og modtag et uddrag af min bog ”UNMUTE dit digitale lederskab”

 

Bogen klæder toplederen på til navigere i en mere digital verden med et regenerativt mindset.  

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev 😊