9 fede konferencer i efteråret 2016

Jeg har samlet en række konferencer indenfor sociale medier, digitalisering eller politisk kommunikation, som løber af stablen i efteråret 2016. De fleste af dem deltager jeg selv i, så håber vi ses IRL i løbet af efteråret

TV festival byder på en række spændende oplæg fra danske og udenlandske hotshots indenfor tv-branchen. Jeg skal præsentere Værtseksperiementet, som går ud på at vælge den rigtige vært baseret på sociale medier. København 18-19. august.

Dig.in sætter fokus på digitalisering i praksis og afholdes af Københavns Kommune, Bigum&Co samt ITBranchen. Fire talere, én eftermiddag, gratis deltagelse. København 30. august.

Internetdagen 2016 fokuserer i år på disruption, herunder hvilke markeder det vil ramme næste gang. Og så er detagelse gratis! København 15 september.

Politisk Topmøde – For andet år i træk inviterer Dansk Kommunikationsforening til topmøde om politisk kommunikation – om spillet, magtkampen og hvordan en dagsorden bliver til. København 20. september.

Design Matters sætter fokus på det gode design og kodning. Fantastisk program med en række spændende talere, bl.a. Mailchimp, BBC og Khora. København 28-29. september.

KLs kommunikationsdøgn er en fagfestival, hvor kommunerne sætter fokus på, hvordan de bliver endnu skarpere i deres kommunikation. Jeg skal give mit bud på bedre brugerinddragelse. Kolding 6-7. oktober.

Websummit er i år rykket fra Dublin til Lissabon og samler over 40.000 deltagere til en konference om teknologi i alle dets afskygninger. Lissabon 7-10. november.

DJ Fagfestival er en biennale for journalister og kommunikationsfolk. Jeg glæder mig til at deltage for første gang og holde oplæg om det amerikanske valg og kandidaternes brug af sociale medier. Odense 20-21. november.

Social Media Week rykker til København i november. Indholdet er endnu ikke lanceret, men hvis niveauet er lige så højt som tidligere, er der god grund til at se frem til dette event og få luftet nogle nye pointer. København 14-18. november. 

TILFØJET: 

Digital Innovation d. 10. november. Arrangeret af Huset Markedsføring og Danske Medier.

Global Entrepreneurship Week over hele verden og i Danmark uge 46 (14-18. november). Jeg deltager bl.a. på Virksoms event d. 17. november.

Danmarks digitale førertrøje – om digitaliseringen af Danmark. Arrangeret af Siemens og Børsen d. 6. december.

Hvad har jeg glemt/overset/udeladt? Skriv kommentar, eller tweet mig på @astridhaug 

3 tips til arrangører

Der er tusind ting, man skal have styr på til en konference – derfor glipper det nogle gange med det mest basale. Så husk nu.

1) At dato og sted for arrangementet skal være tydeligt på hjemmesiden. Sæt det på forsiden, så vi ikke skal bruge unødig tid på at finde frem til, hvilken dag vi skal sætte kryds i kalenderen, og hvor vi skal møde op.

2) At kommunikere jeres hashtag – vær klar med havelågen, så vi har et sted at samles om jeres superfede arrangement. Det giver jeres arrangement masser gratis omtale. Send hashtagget ud allerede med invitationen, og sæt det på hjemmesiden.

3) Solidt wifi, synlig internetkode og strømadgang gør bare det hele lidt nemmere.

Andre blogindlæg

Tilmeld dig nyhedsbrev og modtag uddrag af min nye bog "Krise, krudt og KRAM"

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev 😊

Skriv en kommentar


Tilmeld dig nyhedsbrev og modtag et uddrag af min bog "Krise, krudt og KRAM"

 

Bogen klæder kommunikatøren på til at skabe en strategisk ramme for virksomhedens kommunikation og indeholder masser cases.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev 😊