UNMUTE dit digitale lederskab

Lad os gå lige til sagen: Mange har arbejdet forkert under covid-19. De fleste arbejdspladser har nemlig kun udnyttet en brøkdel af de muligheder, som den digitale virksomhed indeholder. Alt for mange steder sidestiller man det at holde digitale møder med at være en digital arbejdsplads. Men når arbejdet er lagt an på møder, binder man folk i både tid og fysisk eller digital tilstedeværelse. Og de fleste arbejdspladser er fortsat indrettet med et hav af forstyrrelser gennem arbejdsdagen.

Det positive er, at du i kølvandet på covid-19 har fået en unik mulighed til at gentænke din ledelse. For ingen topledere vil slippe afsted med pandemien som en parentes og blot vende tilbage til ’normalen’ med krav om fuld fysisk tilstedeværelse, samstemmende arbejdstimer og manuelle processer. For selv hvis man kommer til at bruge størstedelen af tiden på kontoret, vil en stor del af arbejdet foregå digitalt og via en skærm, e-mails, IT-systemer, chat etc. Derfor er der brug for en bredere forståelse af, hvad det vil sige at arbejde digitalt, og hvad det vil sige at lede sin organisation, når størstedelen af ledelsen foregår digitalt. I bog “UNMUTE dit digitale lederskab” kigger vi således fremad. 

Vores udgangspunkt for bogen er følgende scenarie: Forestil dig, du går ind på biblioteket på CBS eller en anden business-uddannelse. Her finder du hylde efter hylde med bøger om strategi og ledelse, som stort set alle tager afsæt i den fysiske arbejdsplads som det rum, toplederen agerer i. Men når arbejdspladserne i stigede grad bliver digitale, og medarbejdere og virksomheder i stadigt større omfang interagerer med hinanden i et virtuelt rum, vil disse bøger hurtigt forældes. Med “UNMUTE dit digitale lederskab” vil vi hjælpe danske ledere med at blive verdens bedste i en verden, der bliver mere og mere digital. Vi ønsker at give dig som topleder mulighed for at skabe de mest optimale rammer for dine medarbejdere og jeres forretning. Det forudsætter større digital forståelse og villighed til at udfordre status quo.

Ordet unmute i bogens titel er for os meget mere end blot at sige noget på et online-møde. Når du unmuter dit digitale lederskab, åbner du op for en verden af muligheder, som du ikke har i den fysiske verden. Det gælder både muligheder for jeres forretning, for medarbejderne og for dig som topleder. Når jeres arbejdsplads bliver digital, ophæver I den fysiske lokation som et af de væsentligste parametre for, hvem I kan arbejde sammen med, hvilke inputs I får, hvilke kunder I har, selve måden at arbejde på og meget mere. I gør med andre ord jeres spilleplade meget større. Du vil forhåbentlig i løbet af bogen opdage nogle nye muligheder i dit lederskab. Muligheder, som ikke nødvendigvis kræver en stor investering, men som primært kræver et nyt syn på, hvad det vil sige at være en god arbejdsplads, en god topleder og en gunstig forretning.

Vil du læse mere? Tilmeld mit nyhedsbrev og modtag uddrag fra bogen. Eller køb bogen her

Læs også:

Er du klar til regenerativ markedsføring?

Otte tips til det hybride arbejdsliv

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *